Ponosna sponzoruša! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Upoznajte "silikonsku" plavušu koja za sebe kaže da je "feministkinja koja živi od muških para".

41
A- A A+

Džin Mari Almula (25) je Amerikanka koja ponosno za sebe kaže da je sponzoruša!

Ova plavuša, koja živi na Floridi, smatra da je sasvim u redu da ne radi, već da je izdržavaju muškarci sa kojima je u vezi, ili se samo druži sa njima.

"Moj ekstravagantni životni stil je moguć zahvaljujući mojim 'prijateljima'. Oni me vode na ručkove, vozaju me jahtama i privatnim avionima, obasipaju me dragocenim poklonima, pa kako bih nakon toga mogla da idem u neku kancelariju i radim neki običan posao," pita se ona.

Džin Mari je proglašena i "sponzorušom godine" (Sugar baby), ali je to ne sprečava da sebe smatra feministkinjom koja se bori za prava žena?!

"Nemam problem sa time da radim, ali mislim da su muškarci istorijski predodređeni da vode računa o ženama i ugađaju im. Mislim da mnogi ne shvataju šta zapravo znači biti sponzoruša. Ne radi se o seksu, mnogi od tih muškaraca žele samo društvo i razgovor. Prostitutka dođe, obavi posao, uzme novac i ode, a sponzoruša je uvek tu da pruži društvo i razumevanje. Za to stalno dobija nagrade jer je svesna svoje vrednosti," rekla je ona.

#body

A video posted by Jeane Marie (@xjeanemariex) on

Sc: JeaneMarie91

A video posted by Jeane Marie (@xjeanemariex) on


N
ajnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti