VATERPOLO: Sa trojicom debitanata na Slovake

Autor:

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić pozvao je za meč protiv Slovačke u Svetskoj ligi trojicu debitanata - Filipa Radojevića, Đorđa Lazića i Marka Jankovića.

1
A- A A+
Dejan Savić, Dejan Savic Foto: MN Press

Vaterpolisti Srbije u utorak u Novakiju igraće meč trećeg kola Svetske lige protiv Slovačke.

Selektor Dejan savić odredio je tim koji će igrati na tom duelu, a podmlađenom sastavu pridodata su imena trojice debitanata.

Na spisku su: Dimitrije Rističević, Lazar Dobožanov, Filip Radojević, Dušan Mandić, Viktor Rašović, Nikola Jakšić, Radomir Drašović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Marko Janković, Strahinja Rašović, Ognjen Stojanović i Gavril Subotić.

"Nismo hteli da povedemo Savu Ranđelovića pošto nije rešio probleme sa uvetom koji datira još od susreta sa Nemcima pre mesec dana. Igramo formalno sa dvojicom bekova Jakšićem i Drašovićem i naći ćemo još jedno rešenje. U timu su i trojica debitanata Radojević, Lazić i Janković, imaju prostor za napredak i ovo je prilika da ih vidimo", izjavio je Savić za sajt Vaterpolo saveza Srbije.

Srbija je zabeležila pobede u prva dva kola protiv Rumunije i Nemačke, dok je Slovačka savladala Nemce, ali je poražena od Rumuna.

Utakmica između Slovačke i Srbije igra se u utorak od 18 sati, a ekipa se vraća u Srbiju dan kasnije.

Sve vesti