Danas je NAJOPASNIJI DAN u godini (ANKETA)

Autor:

Najveća verovatnoća da vas partner prevari je upravo danas, 9. januara. Pazite šta radite. Ili, obratite pažnju na "drugu stranu"...

6
A- A A+

  Statistika sajtova za upoznavanje namenjenih ljudima u braku koji bi da malo švrljaju okolo kaže da se najveći broj vanbračnih afera započinje u januaru, a da je "kritičan" datum upravo 9.

Kad muškarci švrljaju

Statistika kaže da je najveća verovatnoća da muškarac počne da švrlja u njegovoj 39. godini, rizik raste ukoliko je njegov otac varao njegovu majku, a sad se zna i da je 9. januar dan kad je najveća verovatnoća da će on biti taj koji je prevaren. Ili kada će početi da vara...

Sajt Gleeden, namenjen ljudima koji su u braku, i koji žele i nešto "sa strane" svakog januara beleži porast novih korisnika za čak 320 odsto.

U pitanju je sajt nalik na Ashley Madison, samo što Gleeden vode isključivo žene. Sa više od tri miliona članova, ovo je sajt "broj jedan za osobe koje su u braku, i specifična platforma koja vam omogućava da bezbedno stupite u kontakt sa onima koji su skloni aferama širom sveta".

A tu je, naravno, i Gleeden aplikacija za mobilne telefone, da stvar bude još jednostavnija.

Grozno i nemoralno? Ne. Jer, nije problem u sajtu i aplikaciji, nego u onima koji ih koriste.

Kad smo već kod toga...


Kako se došlo do podatka da je 9. januar "najopasniji" dan u godini? Pa, analizom podataka korisnika, utvrđeno je da se upravo tog dana beleži najviše novih korisnika, pa je samim tim i najveća verovatnoća da će biti započete nove afere.

Ništa ljude ne zbližava toliko kao praznici. I očigledno ih malo šta udaljava toliko...

Četiri glavna razloga za "nešto sa strane"

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti