U bunaru preživeo tri dana na -20 (VIDEO)

Autor:

Jezdimir Milić iz sela Smoljinac kod Požarevca koji je nestao u petak, na Badnje veče, pronađen je u nedelju 08. januara oko 13 časova u bunaru na periferiji sela. Sam upao, tvrdi meštanin koji ga je našao.

27
A- A A+

Televizija SAT javila je da ga je, promrzlog, u bunaru dubokom oko pet metara pronašao komšija, posle dva i po dana koje je proveo tu - na -20 stepeni Celzijusovih.

Milić je izašao iz kuće u petak ujutru, nije se vratio do kasnih sati, posle čega je njegov nestanak prijavljen policiji, javlja TV B92.

Izvor: TV SAT

U nedelju je komšija Goran Marković naišao na torbu sa hranom pored bunara i čuo vapaje Milića, alarmirao je policiju, a potom su ga vatrogasci izvukli na sigurno.

U požarevačkoj bolnici je konstatovano da Milić ima hipotermiju, a po izvlačenju iz bunara se žalio na bol u stomaku.

"NIJE GURNUT"

Goran Marković navodi da je drugog dana Božića izašao da prošeta, kada je pored neograđenog bunara ugledao torbu sa namirnicama, prenosi RTS.

"Privučen neobičnim prizorom, prišao sam torbi u kojoj su bile jedna flaša crnog vina, nekoliko flaša piva i kukuruzno brašno. Tog trenutka sam se setio da se u selu pričalo da je nestalo lice po imenu Jezdimir. Tada sam čuo vapaje i pogledao u bunar, i zapazio sam ga na dnu presušenog bunara sa rukama i nogama primaknutim grudima. Tada sam otišao do veterinarske stanice i zajedno sa veterinarom pozvao policiju, koja je učestvovala u spasavanju Jezdimira Milića", navodi Marković.

Prema Markovićevim rečima, Jezdimir je slabijeg vida i nije u zavadi sa meštanima Smoljinca, tako da ne sumnja da ga je neko ubacio u bunar već da je zbog slabijeg vida upao u bunar.

Sve vesti