Kviz Potera: Sam osvojio 500.000 dinara! (VIDEO)

Autor:

Pogledajte kako je takmičar Jovan sam osvojio 500.000 dinara u kvizu "Potera", nadmašivši tragača Uroša Đurića.

62
A- A A+Kviz "Potera" jedan je od najpopularnijih u regionu. U Srbiji se emituje na Radio-televiziji Srbije i dešava se da takmičari odu kući sa zasluženo osvojenim novcem. Češće praznih šaka.

Retko se dešava da takmičari, u prvoj, odnosno drugoj igri, zagrizu "mamac" i prihvate izdašnu ponudu jednog od tragača. A to se desilo u poslednjoj epizodi kviza.

Jovan iz Jagodine, koji je jednom već učestvovao u kvizu, ponovo se okušao u znanju, ali i sreći. I napravio je nešto što mnogi nisu.

Jovan je u prvoj igri osvojio 110.000 dinara, što mu je bila baza za suočavanje sa tragačem - Urošem Đurićem. Najniža ponuđena suma bila je 100 dinara, a najviša pola miliona dinara.

Uprkos savetima ostalih takmičara, koji su ga savetovali da zadrže osvojenu sumu, Jovan je odlučio drugačije: "Nešto sam baš razmišljao, ako bude 500.000 dinara, da je prihvatim. Idem na tu sumu!".

Hrabrost, samopouzdanje, sreća, ali i pamet su mu mu se isplatili! Jovan je pobedio tragača i potom, sa još dvojicom preostalih takmičara u trećoj, odlučujućoj igri, ukupno osvojio 640.000 dinara. Imali su 19 koraka ispred Uroša Đurića, koji je imao tek 11 tačnih odgovora.POGLEDAJTE DUEL JOVANA i UROŠA ĐURIĆA 

Izvor: YouTubeNajnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDO Zabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Tagovi:
Sve vesti