Zima odnosi žrtve: Još troje umrlo od hladnoće

Autor:

Dvojica muškaraca iz okoline Gadžinog Hana, otac i sin, preminuli su usled niskih temperatura koje su ovih dana zadesile Srbiju. U Vranju nova žrtva hladnoće.

22
A- A A+


Dvojica preminulih su iz mesta Duga Poljana kod Gadžinog Hana, a slučaj je jutros policiji prijavio čovek iz susednog sela koji je donosio hleb, prenosi RTS.

Otac i sin su živeli kao socijalni slučajevi, navodi RTS.

Pešter i dalje zavejan, đaci neće sutra u školu

Vranjanac umro od hladnoće

Od posledica smrzavanja je protekle noći umro i Vranjanac Z.S. (58) iz sela Strešak u Poljanici.

Komandant vatrogasnog bataljona Odeljenja za vanredne situacije u Vranju Vedran Tašković je agenciji Beta rekao da su vatrogasci spasioci u ponedeljak popodne našli Z.S. u teškom stanju, s promrzlinama, a nekoliko dana nije jeo, niti je ložio.

"Uspeli smo da ga prebacimo do Prijemno trijažnog odeljenja vranjskog Zdravstvenog centra, gde je odmah primljen, ali je nažalost u toku noći preminuo", kazao je Tašković.

Z.S. je druga žrtva smrzavanja na području Vranja.

U nedelju ujutru je u u naselju Ogledna stanica u Vranju nađen mrtav muškarac za koga su lekari konstatovali da je umro od smrzavanja. On je, kako se pretpostavlja, tokom noći izašao da donese drva, okliznuo se i pri padu polomio butnu kost, posle čega je ostao na ulici celu noć.Tagovi:
Sve vesti