Materijalne stvari joj nisu bitne!

Autor:

Pevačica je potpuno opljačkana na nastupu u Nemačkoj,

23
A- A A+

Pevačica Katarina Grujić nedavno je doživela veliku neprijatnost na nastupu koji je održala u Nemačkoj.

"Otišla je nakratko do toaleta da popravi šminku i torbicu sa novcem stavila je kod ogledala.Tamo je bilo baš puno devojaka, pa se Kaća na minut sklonila iz toaleta kada joj je zazvonio telefon, da bi mogla da čuje svog kolegu iz benda koji ju je zvao. Pošto je bilo vreme da nastave koncert, ona se samo brzo vratila, pokupila torbicu i uputila ka bini", otkriva bliska Kaćina prijateljica za "Kurir" i dodaje da je pevačica iste večeri ostala bez punog iznosa novca koji je te noći zaradila.

Ona dodaje da je neko od gostiju iskoristio Kaćin trenutak nepažnje, pa je u trenutku dok je ona pričala telefonom iz njene torbice izvadio sav novac, a pevačica je to shvatila tek kada je došla u hotelsku sobu.

"Nije ona imala pojma šta ju je snašlo – nastavila je da peva, super se provela i sjajnu je atmosferu napravila, a doživela je šok tek kada se vratila u hotel i kada je videla da u torbici koju je ponela na nastup nema para. Tek tada je shvatila da je pokradena – vratila je film i setila se da se da je tašnu držala na bini, gde niko nije mogao da je dira, i da ju je iz vidokruga jedino ispustila u toaletu. Baš se iznervirala i odmah požalila kolegama iz benda, jer, realno, to uopšte nisu male pare! Ali, lakše joj je bilo zbog toga što su joj u hotelu ostala sva dokumenta i novac koji je ponela na put, pa je rešila da se ne nervira i da ne razmišlja o tome što joj se desilo."

Seks koji će dugo pamtiti

Katarina nije bila raspoložena da o tome govori.

"Jao, odakle vam to?! Ko vam je to rekao? Stvarno neću da pričam o tome, znate da ne komentarišem takve stvari. Najvažnije je da je meni na nastupu bilo prelepo, da su se svi super proveli, a materijalne stvari mi nikad nisu bile bitne", kratko je rekla pevačica za ovaj list.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti