Slala gole slike oženjenom sportisti!

Autor:

Učesnica rijalitija pokazivala je fotografije novih silikona fudbaleru s kojim se navodno viđala

24
A- A A+

Učesnica rijalitija Parovi Teodora Radoičić je više puta priznala da voli žestoke momke, pa se zbog toga i udala za jednog takvog koji nedugo nakon toga završio u zatvoru.

Međutim, prećutala je izgleda je slaba i na sportiste. Dokaz za ovo su njene gole fotografije koje je objavio "Kurir Stars" i istakao da ih je starleta navodno slala jednom oženjenom fudbaleru čije ime nisu hteli da otkriju.

Kako prenosi ovaj list, pobednica rijalitija Snajke se nekoliko meseci viđala sa poznatim sportistom, koji je otac troje dece. Njih dvoje su počeli da se sastaju nakon što je njen muž uhapšen.

"Teodora je prošlog leta upoznala fudbalera za kojim je totalno odlepila. Toliko joj se svideo da je nije zanimalo ni to što je oženjen, ali ni velika razlika u godinama", rekao je izvor za "Kurir Stars" i dodao da su njih dvoje imali burnu avanture, pa je zbog njega Teodora čak stavila i silikone.

"Zbog tog sportiste je bila spremna na sve. Odlepila je za njim i sve je činila da ga zadrži za sebe. Pošto on voli tetovaže, iscrtala je intimne delove, a želela je da napiše i njegovo ime, ali je od toga odustala. Dok su bili zajedno, često mu je slala svoje provokativne fotografije", ističe izvor.

Pre nego što je ušla u Parove, Teodora je priznala da se viđala sa fudbalerom...

"Odličan je frajer. Viđali smo se neko vreme, ali ne želim da otkrijem o kome se radi", rekla je tada ona.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti