Sećate li se ove klinke?

Autor:

Naravno da se sećate "Džekove devojke", pogledajte kako danas izgleda

2
A- A A+

U jednom od najromantičnijih filmova ikada upoznali smo Kejt Vinslet, ali ne samo nju.

Pored slavnog Leonarda Dikaprija, u filmu je igrala i njegova "druga devojka" - mala Kora, tačnije Aleks Ovens Sarno.

Džek je pre Rouz upoznao slatku, devojčicu koja je putovala s tatom. Ona se "zaljubila" u njega, prva igrala s njim na zabavi u potpalublju, a kada je Rouz zauzela mesto u Džekovom naručju, on joj je poručio da je "zauvek njegova najbolja devojka".

Suluda teorija o "Titaniku"!

Mala Kora je porasla, ima 28 godina i dalje se bavi glumom, ali i pisanjem scenarija. Sada je za Buzzfeed otkrila par zanimljivosti o "Titanik danima".

"Leonardo je skoro kao Džek - sladak, budalast, neodoljiv. Uvek je imao osmeh na licu", rekla je Aleks. O famoznoj sceni u kojoj je Džek vrti kaže: "Ne znam da li bih danas mogla to da ponovom. Možda... Mada, to je nešto što ne možeš sam da uradiš, treba ti jedan Dikaprio i da se prepustiš trenutku".

Aleks je otkrila i da je Leonardo njoj i njenoj sestri, koja je nekada boravila na setu, donosio poklone i da je često znao da ih golica. "Jednom je napravio skicu mene i mog filmskog tate i poklonio mi je za uspomenu. Onda mi je neko ukrao i bila sam jako tužna".

Ovo će vas "zakucati" za stolicu!

Prisetila se i nečeg zanimljivog, dana kada je shvatila da devojčice iz njene škole listaju magazine u kojima su slike "njenog drugara".

"Devojčice bi čitale njegove intervjue, a ja bih im, poput malog snoba, rekla:'Znate, ja njega znam'. Odgovarale bi mi popreko me gledajući: 'Znamo da ga znaš, sad ćuti"'.

Ovako "Kora" izgleda danas.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti