Trude se da izgledaju siromašno?! (FOTO)

Autor:

Ljudi, molim vas...

2
A- A A+

Kim Kardašijan (36) se vratila na Instagram i društveni život internet zajednice nakon što je napravila podužu posle zbog incidenta u Parizu kada je vezana i opljačkana u svojoj hotelskoh sobi.

Po povratku na Instagram, starleta je počastila fanove intimnim fotografijama na kojima je s porodicom - mužem Kanijeom Vestom i decom, Nort (3) i Seint (1).

Međutim, mnogim pratiocima su ove fotke potpuno bizarne i drugačije od onoga što je Kim ranije objavljivala, a mnogi se pitaju zašto poziraju u naizgled napuštenoj kući obučeni u nekarakterističnu običnu odeću.

"Zašto se toliko trude da izgledaju siromašno na ovim fotografijama?! Baš je lažno", napisala je jedna osoba u komentarima.

"Dakle, koristiš filter da tvoje slike izgledaju obično, ali nosiš trenerku koja košta 700 dolara i svi sad treba da mislimo da si odjednom skromna i prizemna osoba? Glupost", istakao je neko drugi.

Teško je zamisliti svet bez ovoga... (FOTO, VIDEO)

"Sve što znam je da se većina ljudi ne bi nakon pljačke sakrilo, pa se onda vratili potpuno obučeni na slikama gde izgleda kao da su u sedamdesetim", "Imam ideju, hajde da objavljujemo slike na kojima estetski izgledamo siromašni", još su neki od negativnih komenatara na ove fotografije.

Ređi su komentari koji pozdravljaju starletin povratak na društvene mreže.

Koji bi bio vaš komentar?

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti