Radnički: Transfer Pavkova najveći ikada!

Autor:

Nišlije zadovoljne posle prodaje napadača Crvenoj zvezdi.

21
A- A A+
milan pavkov Foto: MN Press

Uveravali su iz niškog Radničkog da Milan Pavkov neće preći u Crvenu zvezdu, međutim, nisu uspeli da ga zadrže. Ili, možda, nisu baš toliko hteli...

Posle promocije 23-godišnjeg napadača na stadionu Rajko Mitić, oglasio se predsednik Skupštine Radničkog, Radan Ilić i otkrio da je transfer Pavkova najveći ikada u istoriji kluba.

"Predsednik Tončev je mene ovlastio da govorim o ovom transferu, koji smo doveli do kraja, na zadovoljstvo svih koji su u njemu učestvovali. Ne želimo još da iznosimo cifre, ali mogu da kažem da smo svi u klubu veoma zadovoljni i da je ovo najveći transfer koji je Radnički ostvario. U ugovoru, osim obeštećenja, postoje još neki benefiti za Radnički, ali o njima ćemo takođe naknadno, a verujte da su veoma vredni", izjavio je Ilić, a prenosi sajt Radničkog.

Nišlije su uverene da odlazak Pavkova neće bitno uticati na tim koji će u prolećnom delu sezone pokušati da se domogne plej-ofa i borbe za mesto na međunarodnoj sceni.

"Predsednik Tončev je odmah nakon završenog posla sa Crvenom zvezdom izneo niz poteza koje planira da sprovede u delo, a tiču se jačanja tima i budite uvereni da Radnički ne samo da neće biti slabiji, već će uskoro u svoje redove dovesti i neka vrlo zvučna imena. Uz to, napomenuo je da obeštećenje koje ćemo dobiti od Crvene zvezde sigurno neće biti potrošeno na izvršenje tužbi igrača koji su ovih dana pominjani u javnosti", preneo je Ilić poruku Ivice Tončeva.

Nezvanično se može čuti da je Crvenu zvezdu dolazak Pavkova koštao 300.000 evra, plus 30 odsto od naredne prodaje, a pominje se i da je u transfer uključen odlazak mladog napadača Stefana Ilića iz Beograda u Niš.

Sve vesti