Glumac poziva obožavateljke na izlazak! (VIDEO)

Autor:

Šarmantni video je ubrzo postao hit na internetu

1
A- A A+

S obzirom na to da je jedan od najpoželjnijih frajera u šoubiznisu, Idrisu Elbi (44) svakakao ne manjka ženskih obožavateljki koji uzdišu na njegov lik i delo.

I glumac je to odlučio dobro da iskoristi tako što je pozvao dame da se takmiče koja će uplatiti više novca i postati njegova pratilja na Dan zaljubljenih. Novac naravno ide u humanitarne svrhe za kampanju "W.E. Can Lead" koja nastoji da edukuje devojke širom Afrike.

ON je glavni lik "Mračne kule"?!

On je na svom Facebook profilu objavio harizmatični video s mnogo seksualnih konotacija gde "mami" obožavateljke i govori im šta ih sve čeka na izlasku s njim.

"Voleo bih da budeš moja pratlija. Tako je, ljubavi. Samo ti i ja, niko drugi oko nas. Samo mi", istakao je Idris svojim senzualnim glasom.

Razvedi se, ili ode karijera!

Onda je krenuo da nabraja šta bi sve mogli da piju i jedu, a u to je uspeo da ubaci i izraz "pound my yams", što je u "nevinom" smislu deo pravljenja afričkog jela, ali u žargonskom - seks!

"Za dezert možeš da imaš šta god poželiš i stvarno mislim - šta god poželiš."

Da li bi vi volele na jedan ovakav izlazak?

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti