Da ovo nije vaš ukradeni "audi"? (VIDEO)

Autor:

Automobil iz kojeg je pre dva dana pucano u Sašu Dukića iz Andrijevice u Crnoj Gori navodno je ukraden u Srbiji i to u julu prošle godine.

6
A- A A+

Kako pišu Dnevne novine, "audi A6" iz kojeg je u pokretu za sada nepoznata osoba ispalila nekoliko hitaca u Dukića, a koji je kasnije pronađen zapaljen, ukraden je u Nišu. Na automobilu su bile beogradske registarske oznake, koje su kako prenose Dnevne novine, ukradene u tom gradu i o tome postoji prijava.

Dukić bio na odsustvu iz ZIKS-aList navodi i da je na licu mesta pronađeno dosta tragova koji će biti veštačeni i koji će dovesti istražitelje do izvršioca ovog krivičnog dela.

Izvor: Youtube

  Saša Dukić ranjen je prije dva dana u podgoričkom naselju Zlatica kada je iz automobila u pokretu, za sada nepoznato lice, ispalilo više hitaca u pravcu vozila marke „BMW“ kojim je upravljao.

Napad na Andrijevčanina dogodio se dok je bio na “odmoru” od dugogodišnje robije u Spužu zbog ubistva u Nemačkoj, jer mu je Uprava ZIKS-a dozvolila da koristi privilegije od 5. do 20. januara.

Napadači su nakon sačekuše zapalili automobil iz kojeg su pucali, a policija je vozilu pronašla dve automatske puške.

Sve vesti