Koliko vaučera će biti podeljeno 2017.

Autor:

Podela vaučera za jeftinija putovanja u Srbiji je počela. Ako ste zainteresovani, treba da znate sledeće...

0
A- A A+
turizam, letovanje, vaučeri Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

  Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija saopštilo je da zainteresovani građani od 1. januara do 15. oktobra imaju mogućnost da se prijavljuju za korišćenje vaučera za odmor u Srbiji.

Reč je o putovanjima koja imaju minimum pet noćenja.

Takođe, planirano je da se podeli 60.000 vaučera, u vrednosti od 5.000 dinara po vaučeru (to je maksimalni iznos koji jedan korisnik može da dobije tokom jedne kalendarkse godine).

Vaučerom se ne mogu plaćati hrana, piće, boravišna taksa, zdravstvene i druge usluge.

Vaučeri će moći da se iskoriste do 20. novembra 2017. godine, a lista ugostiteljskih objekata, koja se nalazi na zvaničnom sajtu Ministarstva (www.mtt.gov.rs), ažurira se jednom nedeljno.

Korisnici vaučera mogu biti, između ostalog, korisnici prava na penziju, nezaposlena lica, korisnici posebne novčane naknade, radno angažovana lica sa primanjima koja ne prelaze iznos od 60.000 dinara mesečno, ratni vojni invalidi i civilni invalidi rata sa primanjima, koja ne prelaze iznos od
60.000 dinara mesečno.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti