Ronaldov odgovor Ovenu na šalu o kilaži

Autor:

Brazilcu se nije dopao komentar nekadašnjeg saigrača iz Real Madrida.

15
A- A A+

Ronaldo - onaj prvi, Brazilac, ne Kristijano - još tokom karijere umeo je da ima problem sa kilažom, a kada je "okačio kopačke o klin", potpuno se opustio...

Svojevremeno najbolji fudbaler planete pojavio se nedavno na Santjago Bernabeu, gde su se bivši igrači Real Madrida okupili u čast Kristijana Ronalda koji je po četvrti put proglašen najboljim igračem sveta.

Primetno je bilo da bivši napadač uživa u životu van profesionalnih obaveza, pošto se pojavio prilično deblji nego što ga mnogi pamte.

Njegov nekadašnji saigrač, Majkl Oven, našalio se na Twitteru fotografijom ispod koje je napisao: "Mislio sam da sam ja taj koji je nabacio koji kilogram više, ali sam onda video svoj drugara Ronija".


Takav komentar nije se dopao Ronaldu, koji je u izjavi za AS rekao da mu nije jasno zašto bi iko polemisao o njegovom izgledu.

"Šokiran sam koliko pažnje izaziva moja kilaža u svetu u kojem danas živimo. Iskreno, ne razumem zašto je to ikome bitno", rekao je Brazilac.


Na njegovu stranu stao je i Roberto Karlos, takođe nekadašnji član Reala i brazilske reprezentacije.

"Ne sviđaju mi se šale tog tipa. Ronaldo je moj veoma dobar prijatelj isključivo zbog toga što ima veoma veliko srce, a ne po tome kako izgleda", objasnio je Karlos.

Sve vesti