ŠOU: Kolektivni spektakl Karića u crkvi!

Autor:

Novo poglavlje sage koju slobodno možemo nazvati "Keeping up with Karići".

30
A- A A+

Bogoljub i Milanka Karić planiraju da se ponovo venčaju u crkvi na 40. godišnjicu sklapanja braka, i to ne sami, već u društvu svoje tri ćerke i njihovih muževa!

Karić u Beogradu: Suze, skandiranje, salata i...

Kolektivno crkveno venčanje "dinastije" Karić biće upriličeno sledećeg leta, kada će Bogoljub i Milanka obeležiti 40 godina od sklapanja građanskog braka. Pošto su se i njihove ćerke Danica, Neda i Jelena venčale samo građanski, i one će se venčati u crkvi u okviru istog događaja, prenosi domaća štampa.

"Bogi je oduvek želeo da organizuje kolektivno venčanje, svi su veoma uzbuđeni i jedva čekaju taj nesvakidašnji čin," rekao je izvor blizak Kariću za "Kurir".

Ovako je izgledao Bogoljubov povratak u Srbiju!

Najstarija ćerka Neda udala se 2007. za biznismena Dejana Lazarevića, a Jelena se za njegovog brata Gorana udala u Londonu pet godina kasnije. Najmlađa Danica venčala se u "najluđoj noći" sa Nikolom Stoilkovićem, sa kojim čeka prvo dete.

Voleti nekoga znači otpevati sa njim omiljenu pesmu. Rado se sećamo pesama naše mladosti. ❤️ @milankakaric

A video posted by Bogoljub J. Karic (@bogoljubkaric) on

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti