• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kari "preskočio" Stojakovića!

Stef Kari je po broju ubačenih trojki (1763) prestigao našeg Peđu Stojakovića (1760) na trinaestom mestu liste najboljih trojkaša NBA lige. Kariju je to pošlo za rukom nakon "samo" 539 utakmica dok je Peđa odigrao 804.

SVE GALERIJE

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Marko

Da,ali ne treba zaboraviti da je Stojakovic dugo vremena bio zapostavljen u Sakramentu (kao i u reprezentaciji) i da nije mogao da "šutira" kada hoce,a tada ruka "drhti", dok Kari moze i sa 15 metara da sutne niko se nece ni osvrnuti. Takodje, zbog Vebera, Pedja nije dobijao lopte kada je trebao,i garantujem da bi one godine izbacili i Lejkerse da se Veber nije vratio i zaustavio Pedjin šut koji je do tada bio najbolji u karijeri.

m.v.p

@Marko @Marko-Iako sam Partizanovac,takodje se moram nadovezati.Ona NBA za vreme Stojakovića,i pre njega i ova dva sveta.Sad je to vise cirkus,tad se igrala prava košarka.Tad se igralo na rezultat,sa jakom odbranom,jakom taktikom,i po meni jačim i kvalitetnim igračima.Jedan O' Nil bi ove sve centre nosio skupa na ledjima i zakucavao na koš.Sta tek reci za vreme Dzordana.Ovo sad cirkus,puštaju protivničke igrače da prangijaju odakle stignu,po terenu se vuku kao labine,jednostavno preplaćeni igrači,za ništa,...

Dream Team Iz Madrida!!!

Полако, доће ти Бранко Лазић у Нба , па да видимо онда колико ћеш поена дати кад те најбољи дефанзивац европе буде чувао!