• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sajber-tužilaštvo će da "pritegne" Velju Ilića?

Izvor Beta

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture najavilo je danas da će pozvati predstavnike Tužilaštva za visokotehnološki kriminal da otkrije kako je bivši ministar došao od dokumenata vezanih za problematične puteve.

 Ministarstvo saobraćaja traži da Tužilaštvo utvrdi odakle dokumenti o Koridorima Velimiru Iliću Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Specijalizovano tužilaštvo bi trebalo da pomogne u utvrđivanju na koji način je lider koalicione stranke vlasti Nove Srbije, Velimir Ilić došao u posed radnih dokumenta ovog ministarstva.

Ministarstvo je saopštenju navelo da je reagovalo nakon što je lider Ilić novinarima dostavio dokumenta za koja tvrdi da su izveštaj o radu Koridora Srbije.

"Ministarstvo će pozvati predstavnike Tužilaštva za visokotehnološki kriminal da pomognu u utvrđivanju na koji način su neovlašćena lica došla u posed radnih dokumenta", navodi se u saopštenju.

Ilić je izjavio juče u Čačku da je još u novembru rekao da ne želi da bude direktor Koridora Srbije jer su uočene brojne nepravilnosti na izgradnji autoputa Niš - Dimitrovgrad.

On se pozvao na izveštaj Ministarstva građevinarstva koji je podelio novinarima, u kome se navodi da je posebna radna grupa koja je formirana na zahtev ministarke Zorane Mihajlović, uočila mnoge nepravilnosti i nedostatke na izgradnji tog dela autoputa.

Komentari 26

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

мунгос

Ово српско Јавно тужилаштво за Високотехнолошки криминал сада има шансу да забележи још један бисер у свом раду, као када је оптужило „Наше“ за списак од 30 српских србомрзаца. Предлажем да позову у помоћ своје америчке колеге, па да заједно оптуже Вељу да је силовао Медлин Олбрајт. То што би се Веља позивао на патриотске разлоге нека обеси о клин, јер такве перверзије нису виђене ни у дајдемократскијој земљи. А Веља би требао да се брани да му је Викиликс ставио документа у поштанско сандуче и тако му угрозио европску вредност право на чисто поштанско сандуче.

Istina

Velja i nesto visoko. Hahahha

x

eto kakvi su ljudi iz sns,cim im neko okrene ledja oni prete tuzbama,a do juce je bio uz njih,tuzbe do juce nisu pominjane,zasto?Ako je Velja danas nesto kriv,bio je i juce,sto ga juce nisu optuzivali i blatili,takav slucaj je bio i sa Radulovicem.

special image