mondo.rs

Ovako Andrija peva na ruskom! (VIDEO)

Autor:

Glumac je oduševio pratioce izvođenjem poznate ruske pesme.

2
A- A A+

Glumac Andrija Milošević, voditelj dejting šou-programa "Izvedi me", ima širok spektar talenata zahvaljujući kojem mu uvek polazi za rukom da oduševi brojne fanove koji prate njegov lik i delo.

Posle brojnih glumačkih uloga, voditeljskih angažmana, viceva i imitacija kojima zasmejava publiku, Milošević je pokazao da ima i pevački talenat.

On je uz pratnju harmonike otpevao legendarnu rusku pesmu "Kaćuša", a svojom interpretacijom uspeo je da oduševi pratioce na Instagramu.

HIT: "Sex bomb" u njegovoj verziji! (VIDEO)

Na "domaćem terenu" odlično je prošao, a kakve će komentare dobiti na račun izvođenja jedne od najlepših ruskih pesama u Moskvi, ostaje da saznamo ukoliko Andrija bude odlučio uskoro da poseti rusku prestonicu i svima pokaže svoj talenat.

Predsednik Ruske Federacije Vladimir Putin nije svojevremeno odgovorio na rođendansku pesmu koju mu je otpevala Suzana Mančić, a da li će glumac imati više sreće pokazaće vreme.

Kaćuša #ogromanrasponkristalnebojeglasa

A video posted by Andrija Milošević (@andrijamilosevic_official) on

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti