Boja donjeg veša otkriva...

Autor:

... otkriva kakva je ona u krevetu! Zato, obrati pažnju!

Boja donjeg veša otkriva... Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

DONJI VEŠ U BEŽ BOJI

Prodavci donjeg veša kažu da se onaj u bež boji uvek, svake sezone, najbolje prodaje zato što je najpraktičniji. Ne providi se, čak ni ispod bele garderobe.

A psiholozi kažu da žene i deovojke koje biraju donji veš u neutralnim bojama, ili u boji kože, su prirodne, opuštene i iskrene. Čvrsto stoje na zemlji i nemaju šta da kriju.

DONJI VEŠ U CRNOJ I BELOJ BOJI

Na drugom mestu, po popularnosti, je veš u beloji crnoj boji. Psiholozi kažu da crni veš biraju snažne žene sa izraženom individualnošću, strastvene i šarmantne.

Beli nose dame koje su spremne na kompromise i otvorene za nove stvari.

Pogledajte foto galeriju donjeg veša u beloj i crnoj boji:

DONJI VEŠ U CRVENOJ BOJI

Gaćice i brushaltri u crvenoj boji se najviše prodaju oko nove godine, ali i kada se obeležava Dan zaljubljenih.

Tu boju biraju strastvene i energične osobe. Žene koje se odlučuju za ovu boju nisu stidljive i uvek jasno stavljaju partneru do znanja šta žele. Spremne su i da preuzmu inicijativu, što u vezu unosi dodatno uzbuđenje.

Pogeldajte ove crvene modele:

DONJI VEŠ U RUŽIČASTOJ BOJI

Ružičastu boju biraju romantične i nežne dame kojima je najvažnija pažnja muškarca sa kojim su u vezi. One su ženstvene i senzualne, a od muškarca očekuju da on vodi glavnu reč.

DONJI VEŠ U PASTELNIM NIJANSAMA

Pastelne boje su vesele, tople, one doprinose osećaju uzbuđenja i vitalnosti, ali mogu i te kako dapodignu pritisak i ubrzaju puls i disanje.

Koja boja donjeg vaša je vama najdraža? Pišite nam u komentarima...

Sve vesti