mondo.rs

Ceca i deca u rijalitiju za pola MILIONA evra?!

Autor:

Porodica Ražnatović je dobila ponudu da učestvuje u rijalitiju poput onog koji imaju Kardašijanke.

54
A- A A+

Svetlana Ražnatović Ceca dobila je navodno ponudu da sa sinom Veljkom i ćerko Anastasijom učestvuje u rijalitiju nalik Kardašijankama, tvrdi "Kurir Stars".

Jedna privatna produkcija je ponudila pevačici da prati svaki njen korak, kao i njenu decu mesec dana, i to za honorar od 400.000 evra!

"Rijaliti bi bio nalik onom američkomu kom učestvuje porodica Kardašijan. Planirano je da kamere budu postavljene u njenoj vili kako bi snimile Cecu u opuštenoj, kućnoj varijanti. Od rane zore bilo bi zabeleženo njeno kretanje po dnevnoj sobi i kuhinji, ali ne i u spavaćoj sobi", otkriva izvor za ovaj list i dodaje da folkerka može da zaradi i dodatne pare na ponuđen honorar koji bi joj isplatili unapred.

"Ukoliko pristanu da se snimaju i ostali članovi njene porodice - sestra Lidija s decom i suprugom, otac Sloba i majka Mira i brat od ujaka Milan Marinković - dobili bi bonus od 100.000 evra. Budući da njena familija ne voli da se eksponira, verovatno od ovoga neće biti ništa. Međutim, to bi bila idealna prilika da se pevačica pokaže u pravom svetlu i sigurni smo da se bi se super snašla u tome."

Pored toga što bi se rijaliti snimao u Cecinoj kući, kamere bi je pratile i na njene koncerte, a Veljka i Anastasiju u klubovima.

"Dobar deo priče vrteo bi se oko Veljka i Anastasije, jer oni obožavaju noćni provod, pa bi gledaocima sigurno bilo zanimljivo da vide kako se Cecina deca vesele u klubovima. Naravno, ne bi mogli da sakriju ljubavni život, pa bismo se uverili i koliko je jaka Veljkova ljubav prema novoj devojci Ani Cakić. A, ako Anastasija ima novog dečka, sigurni smo da bi epizoda o tome bila najgledanija", zaključuje izvor iz produkcije.


Autobus se zakucao u Cecinu kuću, ima povređenih!

Povezano

Sve vesti