Brutalno: "Akcija" Srba u Milanu (VIDEO)

Autor:

Italijanski karabinjeri objavili snimak pljačke zlatare u Milanu koju su izvršila dvojica Srba. Uznemirujuć sadržaj...

8
A- A A+


Karabinjeri su uspeli da reše misteriju pljačke koja se dogodila u sepetembru prošle godine u zlatari "Eleuteri" u Milanu zbog čega su uhapšena dvojica državljana Srbije starih 30 i 29 godina.

Sada je objavljen i snimak pljačke.

 Snimak sigurnosnih kamera zabeležio je trenutak u kome jedan od pljačkaša, elegantno obučen ulazi u zlataru i traži od prodavačice da mu pokaže neke od komada nakita za koje je navodno zainteresovan.

Policija je saopštila da se pljačkaš, prodavačici obratio na engleskom jeziku, prenosi "Kurir".

Snimak prikazuje kako prodavačica odlazi u pomoćnu prostoriju da uzme nakit, a pljačkaš kreće za njom. U tom trenutku razbojnik napada i veže selotejp trakom prodavačicu.

Odmah zatim, u zlataru ulazi drugi pljačkaš, koji je svom saučesniku pomogao da spakuje zlato i dragulje i nestanu u nepoznatom pravcu.

Pogledajte video:

Izvor: youtubeKarabinijeri su rasvetlili razbojništvo, koje se u septembru prošle godine dogodilo u zlatari "Eleuteri" u Milanu i uhapsili dvojicu državljana Srbije, starih 30 i 29 godina. Pljačka se desila 21. septembra u ulici Svete Andree.

Policija ih je identifikovala zahvaljujući otiscima stopala - prenose italijanski mediji. Prema rečima italijanske policije, ova pljačka po načinu izvršenja liči na pljačke koje izvodi čuvena banda kradljivaca nakita "Pink Panter".

Povezano

Sve vesti