• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Demant reditelja: Prijovićka nije u predstavi!

 Tamara Sekulović
Autor Tamara Sekulović
Izvor mondo.rs

Pevačica je nedavno otkrila da je dobila ponudu da se pojavi u predstavi, ali to je daleko od istine...

 Vest da je pevacica Aleksandra Prijovic dobila ulogu u predstavi reditelja Irfana Mensura "Kafana Balkan", kao i da ce otpevati novu numeru na pozorišnim daskama odjeknula je domacim medijima, ali reditelj za MONDO istice da to uopšte NIJE istina!

"Ja samo želim da demantujem, bez ikakvog antagonizma prema gospodici Aleksandri Prijovic, pošto su neki portali to objavili, da ona ucestvuje u predstavi. Dakle, ona nije na sceni i fizicki se ne pojavljuje na sceni predstave ‘Kafana Balkan’. U predstavi se cuje pesma koju ona peva nekih 17 ili 18 sekundi na tranzistoru koji je upalila konobarica, dok vlasnik kafane koga igra Marko Nikolic ne kaže: ‘Ugasi to!”, jer on ima nekog preceg posla - rešava ukrštene reci. Toliko je njeno ucešce u predstavi, dok oni razgovaraju cuje se s tranzistora deo pesme koju ona peva", istakao je Mensur za MONDO.

Da li je Aleksandra tu pesmu posebno snimila za potrebe predstave?

"Ona je jednu divnu pesmu, koju je, kao i sve ostale, komponovao Nikola Gurovac, a u predstavi na sceni zapravo tu pesmu pod nazivom ‘Uspomene’ peva glumica Dragana Micalovic, dobila na poklon od kompozitora. Snimila je tu pesmu, a koliko cujem i spot koji ce biti objavljen za nekoliko dana, s natpisom na spotu: ‘Muzika iz pozorišne predstave ‘Kafana Balkan’’ i ispod toga ime i prezime pevacice Aleksandre Prijovic. Prosto ce samo ta numera njena biti obeležena time što je iz predstave ‘Kafana Balkan’", objasnio je reditelj.

Šta citati do 18. godine preporucuje Irfan Mensur

Mensur istice da njegov demant nije u nameri da na bilo koji nacin uvredi pevacicu ili kaže nešto negativno - naprotiv, vec samo da se objavi tacna informacija.

"Ja zaista gospodicu Aleksandru nisam upoznao, nisam s njom razgovarao, ali su mi objasnili ko je ona, da je jako popularna i uspešna, što joj ja i želim da ostane tako. Ovo što ja sada izjavljujem i demantujem nije zbog toga što imam bilo šta protiv nje, nego prosto štitim pozorišni projekat koji ima ambiciju da bude neko pozorište, a dezinformacija je da se ona pojavljuje na sceni i da ucestvuje u tom projektu. Dezinformacija je i da je to mjuzikl. Cim se peva u nekoj predstavi, svi pišu da je mjuzikl, nije tacno. To je po starom srpskom obicaju komad s pevanjem, kao što su to ‘Zona Zamfirova’ ili ‘Koštana’."

Kada se ocekuje premijera predstave?

"Premijera bi trebalo da bude negde pocetkom marta ako izadu svi ovi demanti."

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

GlavniArhivator

E, tako vec moze. Rekao sam da je budalastina i neopisivo mi je drago da je tako. A ovo sto se njena pesma koristi u predstavi, cist marketing, sto nije ni malo lose, sad su svi culi za predstavu, a opet nije estradizovana i dalje je umetnicka.

Lija

Bravo ima glumica koje bolje pevaju od nje

Bojan

Cuj ove Suzane,Prijovicka je legenda!Legenda cega Suzana zivota ti?

SERIJE