mondo.rs

Sedam znakova da s njim gubite vreme

Autor:

Ako partnera prepoznate, vreme je da nestanete u vidu lastinog repa... Zašto biste traćili vreme na muškarca koji vas ne zaslužuje?

25
A- A A+

  Nije uvek lako priznati sebi da je muškarac sa kojim smo u vezi sve samo ne "onaj pravi" za nas, ali ponekad je bolje pogledati istini u oči na vreme.

Evo nekoliko signala koji ukazuju da gubite vreme s njim i da je možda došao trenutak da dalje nastavite solo, umesto da ljubav i vreme traćite na muškarca koji vas ne zaslužuje.

Javi se samo kad njemu to odgovara. U međuvremenu, na poruke odgovara preko volje, a kad ga vi zovete svaki put je u neviđenoj gužvi i "zvaće vas kasnije".

Kad se vidite, priča samo o sebi. Vi znate sve o njegovim interesovanjima, znate gde je išao u školu, a gde na letovanje prošle godine, ali čim vi počnete da pričate o nečemu što vas zanima, shvatate da se on dosađuje.

On je uvek u pravu. Što, logično, znači da vi uvek grešite. Pa je l' možete sebe da zamislite da živite s nekim ko se tako ponaša? Ne možete, naravno.

Diže frku čim nije po njegovom. Ne poštuje vaše granice, i čim se usprotivite nekoj njegovoj ideju, ili želite da radite nešto drugo, umesto onoga što je on predložio, počinje da besni kao petogodišnjak? Pa, šta vam to treba u životu, zaista?

Ne želi da vas upozna sa svojim prijateljima. Ako se viđate neko vreme, a nikad niste izašli sa njegovim ili vašim društvom, nešto nije ok. Ako se volite, prirodno je da želite da upoznate ljude koji su vašem partneru dragi, zar ne?

Povremeno "zaobilazi istinu". I male laži su laži. A ako primetite da vam ne govori istinu i kad su u pitanju male, svakodnevne stvari, jasno vam je da ništa dobro ne možete da očekujete.

Čini vam se da vas uzima zdravo za gotovo. Sve lepo i dobro što vi uradite se podrazumeva? Koliko god da se trudite, nikad nije "dovoljno dobro"? Nikad niste dovoljno doterani, dovoljno lepi, dovoljno mršavi, dovoljno pametni i duhoviti?

Pa, to ne bi moglo biti dalje od istine. Divni ste. I dok ne naiđe muškarac koji će to umeti da ceni, bolje je da budete sami nego sa samoživim egomanijakom, zar ne?

Devet znakova da je vreme za KRAJ

Povezano

Sve vesti