Aktivirajte novu WhatsApp opciju (FOTO uputstvo)

Autor:

Zaštitite nalog u dva koraka, što je upravo dodato u WhatsApp aplikaciju.

Aktivirajte novu WhatsApp opciju (FOTO uputstvo) Foto: MONDO portal

Privatnost nikad nije zgoreg zaštititi, a zaštitom aplikacije, naloga ili i jednog i drugog u dva koraka (lozinkom, SMS potvrdom, mejlom, sigurnosnim pitanjem, kodom…) omogućiće vam da taj nalog ostane vaš, čak i kad neko pokuša da ga kompromituje. WhatsApp je upravo ovo dodao za korisnike Android, iOS i Windows Phone tj. Windows 10 Mobile platformi.

11 WhatsApp trikova koje morate znati

WhatsApp omogućava zaštitu naloga i aplikacije dodatnim šestocifrenim kodom, koji ćete ukucati svaki put kada registrujete broj telefona u WhatsApp aplikaciji nakon instalacije. Da biste bili sigurni da nećete zaboraviti kod (čak i da se tako nešto desi) na raspolaganju vam je mejl reset, za koji je potrebna (logično) validna mejl adresa (lična najbolje).

WhatsApp radi i bez interneta i druge novosti

Da biste aktivirali zaštitu u dva koraka pratite ova podešavanja: Settings >Account >Two-step verification >Enable i pogledajte galeriju slika s detaljnim uputstvom.

Opcija provere identiteta u dva koraka je bila dugo u beta fazi i verujemo da ju je WhatsApp dobro „ispegalo“ kako biste se dodatno zaštitili onlajn u toj aplikaciji.

Impresivan WhatsApp rekord!

Naš savet je da verifikaciju u dva koraka aktivirate na svim aplikacijama, na kojima je ta opcija dostupna, prvenstveno zbog svoje sigurnosti.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na FacebookTwitter i Instagram mreži.

Sve vesti