Gledaj serije i zaradi 20 hiljada dinara

Autor:

Pickbox i mts vam nude idealan posao - pogledajte novu Pickbox seriju, napišite recenziju i zaradite 20 hiljada dinara!

Gledaj serije i zaradi 20 hiljada dinara Foto: Pickbox

Sve što treba da uradite jeste da pogledate jednu od tri nove serije - Noćni menadžer (The Night Manager), Milijarde (Billions) i Crna jedra (Black Sails), koje se trenutno prikazuju na Pickboxu na mts TV i da napišete recenziju koja vam može doneti 20 hiljada dinara. Kako?

Od danas, 13. februara pa sve do 12. marta u ponoć imate priliku da učestvujete u Pickbox nagradnom konkursu „Gledaj seriju i zaradi 20 hiljada dinara“ u okviru kojeg vas očekuje lepa novčana nagrada. Odaberite jednu ili više serija o kojima ćete pisati - Noćni menadžer (The Night Manager), Milijarde (Billions), Crna jedra (Black Sails), i napisanu recenziju ili više njih pošaljite na press@pickbox.tv do 12. marta u ponoć, kada se završava nagradni konkurs.

Izvor: Pickbox Srbija.

Jedna osoba može da se takmiči sa recenzijama za sve tri serije, ali može da osvoji samo jednu nagradu, pri čemu se nagrađuju recenzije za svaku pojedinačnu seriju.

Recenzije (tekstovi) moraju da budu izvorne i neobjavljene, napisane latiničnim srpskim pismom. Takođe, potrebno je da sadrže minimalno jednu i po stranicu teksta, odnosno maksimalno četiri stranice.

Tročlani stručni žiri će odabrati najbolje recenzije do ponedeljka, 30. marta, proglasiti dobitnike i recenzije objaviti na pickbox.rs. Više informacija o pravilima za učestvovanje u konkursu možete da vidite na sledećoj stranici.

Izvor: Pickbox Srbija.

Za sve one koje vole da gledaju hit serije za kojima je poludeo ceo svet, u mts TV Pickbox paketu mogu pronaći i serije Gospodin robot, Čovek iz korporacije, Američki zločin, Moć, Skandal, Besni psi, kaoi mnoge druge koje vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Ukoliko do sada još uvek niste aktivirali Pickbox paket, to možete jednostavno da uradite u TV meniju, odabirom opcija Moj nalog/Paketi i usluge/Pickbox, pozivom na broj 0800 100 100 ili u nekoj mts poslovnici i uživate u odličnim Pickbox serijama i filmovima.

Pozivamo vas da gledate Pickbox serije, učestvujete u nagradnom konkursu i osvojite 20 hiljada dinara.

Za više informacija o Pickbox paketu i naslovima u okviru istog posetite mts sajt.

Tagovi:
Sve vesti