• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojin hit "zabranjen" u Berlinu!

Izvor mondo.rs

Hit pesma folkerke "Bela ciganka" nećete čuti na ovakvim događajima...

Na srpskoj žurki na Filmskom festivalu u Berlinu, cuvenom Berlinalu, pojedini gosti imali su muzicku želju: da im di-džej pusti Stojin hit!

"Stajala sam pored di-džeja kada mu je prišao jedan od gostiju i pitao da li može da pusti 'Belu Ciganku' od Stoje! Di-džej je prvo mislio da se šali, ali nije bila šala. Gost je bio uporan i objašnjavao je da bez te pesme nema dobre žurke, pa je prišao covek iz Filmskog centra Srbije i ozbiljnim glasom rekao da mu ne mogu ispuniti želju", rekao je sagovornik s lica mesta za "Kurir".

"Ta pesma stvarni nije za dogadaje poput ovoga. Na takvim proslavam se pušta ležernija muzika, a od narodnjaka u obzir dolaze samo neke starije, prave kafanske pesme", istakao je izvor.

Stoja: Pevacice nemaju m**a!

Medutim, Stoja ne bi bila Stoja kad i ona ne bi imala komentar na ovo...

"Licemerje i kvazikulturni dušebrižnici su me pratili od pocetka karijere. Nisam se nikad obazirala na njih, mislila sam uvek na svoju publiku, na narod koji me voli. Moja muzika je kvalitetna i zahtevna, tekstovi narodski, a o vokalu je vec sve odavno ispricano. Vreme ce pokazati šta je kvalitet, a šta su nabedeni kvaziumetnici koji potajno slušaju moje pesme, a javno kritikuju. Stojizam je neuništiv, a Stoja je institucija!", objasnila je pevacica.

E, pa, u to ime...

Stoja "Bela Ciganka"
Izvor: YouTube

Komentari 5

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Falkensteiner

Horor

Oo

Da bismo napredovali kao narod moramo zakonom zabraniti sve turcizme i naravno Pink,Grand,rijalitije i sve slicne Stoji...oni u kulturoloskom i moralnom smislu unistavaju Srbiju i nasu omladinu...ako neko misli da su oni dobri za nas norod taj jednostavno nije normalan...ne pricam ja o narodoj muzici...pravim ja razliku izmedju Miroslava i Stoje.

Cccc

I opet. Neznanje i samopouzdanje....

SERIJE