"Kad se ona skine, on to shvata kao poziv na seks"

Autor:

Pevačica o svom neprijatnom iskustvu i upozorenju za "devojčice koje se puće na Instagramu".

11
A- A A+

Pevačica Goca Tržan rekla je za domaće medije da joj se desilo neprijatno iskustvo, odnosno pokušaj silovanja pre više godina, i da bi devojke i žene trebalo da paze da njihovu slobodu muškarci ne protumače kao provokaciju.

Goca: Seks rešava sve probleme!

"Muškarci smatraju da, ako je žena obnažena ili slobodna, da je to otvoreni poziv za njih. Nijedna žena ne postoji koja nije imala neprijatno iskustvo, u smislu pokušaja bilo kakve zloupotrebe! Od neprijatnih odnosa, do nažalost premlaćivanja," rekla je ona.

Ispovest žrtve silovanja u Jutarnjem programu!

"Imala sam i ja neprijatno iskustvo, imala sam već 18 godina, nisam bila maloletna. Nemam problem da to priznam jer je tu vrstu iskustva imala svaka žena. To se dogodilo na zaječarskoj Gitarijadi. Uvek se to dešava sa ljudima u koje imate poverenja, ali ja ne želim da pričam o tome za televiziju, to je deo prošlosti. Izborila sam se lako jer sam osvestila deo sebe, shvatila da sa pojedinim ljudima biti otvoren i veseo ne znači uvek samo biti otvoren i veseo, muškarcima koji imaju problem sami sa sobom to znači poziv na nešto više".

Pročitaj pre nego što postaneš žrtva

"Sve vi koje se preslobodno slikate za Instagrame i druge društvene mreže, devojčice od 14-15 godina koje se već puće polugole na slikama… To je opasno, postoje predatori, muškarci i žene koji će vas shvatiti preozbiljno i imati potrebu da vas zloupotrebe," rekla je ona.

MONDO ISTRAŽUJE: Kako prepoznati predatora na Internetu

Izvor: YouTube

Sve vesti