Gastoz ponovo s bivšom devojkom? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sećate se Marije s kojom je Gastoz pravio YouTube klipove?

16
A- A A+

E, pa, sećali se vi nje ili ne, ona je navodno ponovo Gastozova devojka! Njih dvoje su raskinuli pre više godina, a od tad je Nenad Marinković bio s drugim cicama, među kojima je najzapamćenija ostala Zorica Dukić s kojom je romansu počeo u rijalitiju Parovi.

Marija se sada navodno preselila u njegov stan, a od priče sa Zoricom više definitivno nema ništa.

"Gastoz je oduvek voleo Mariju. Ona je njegova najveća ljubav! Nikad nije uspeo da je preboli, a ni ona njega. Kada je njegova mama preminula, Marija mu se prva našla, jer se ona sa Gocom mnogo volela, kao da su bile majka i ćerka, tako su se slagale. Ona je bila i na sahrani, sve vreme je stajala pored Gastoza iako je on tada bio u vezi sa Zoricom koja se držala sa strane. Često su se nakon toga čuli, i jedan dan su se sastali, popričali i rešili da pruže novu šansu jedno drugom. Započeli su zajednički život na Košutnjaku gde Nenad sada živi u iznajmljenom stanu", rekao je izvor za "Star", prenosi "Kurir".

Potresna ispovest Gastoza u Parovima (VIDEO)

Izvor dodaje da to nije čudno, ali i da Gastoz ne priča o obnovljenoj vezi s Marijom, jer ona ne voli medijsku pažnju:

"Marija ne voli medije, nije devojka iz tog sveta, zato i ne želi da Gastoz priča o njihovom ljubavnom životu. Prijatelji znaju za njih, ne kriju se oni. Često Gastoz kači na instagram slike i snimke koji stoje samo 24 časa i na njima se vidi i Marija. Pre nekoliko dana bili su u gradu sa Vukom Mobom i Anđelom Vešticom kao i sa još nekoliko prijatelja i svi su oduševljeni Marijom".

Podsetite se nekih njihovih zajedničkih klipova:

Izvor: YouTube

Izvor: YouTube

Sve vesti