Gol mašine ne staju!

Zlatan Ibrahimović i Edin Džeko obeležili su veče Lige Evrope svojim golovima, jer su obojica po tri puta zatresli mrežu!



Na početku nokaut faze Lige Evrope, "Ibra" je u Mančesteru dao tri gola Sent Etjenu i povrdio da je u fenomenalnoj formi.

Sjajni centarfor Mančester junajteda tako je stigao do svog 23. gola ove sezone, uključujući i 15 u Premijer ligi. Golmana gostiju Stefana Rufijea savladao je u 15, 75, pa 88. minutu (iz penala), za konačnih:

JUNAJTED - SENT ETJEN 3:0 (3:0)

Ekipa Žozea Murinja napravila je ogroman korak ka sledećoj rundi, a Ibrahimović je postigao prvi het-trik u dresu "đavola.

Meč na Old Trafordu bio je zanimljiv i po tome što je za goste nastupao rođeni brat Pola Pogbe (23) - Florentin (26), koji je na poziciji levog beka proveo 79 minuta, dok ga nije zamenio slovenački napadač Robert Berič.

undefined Pol Pogba, braca Pogba, braća Pogba


Uz Ibrahimovića, oštar golgeterski njuh večeras je pokazao i napadač Rome - Edin Džeko, koji je zablistao u trijumfu "vučice" na gostovanju Viljeraelu.

Napadač iz Bosne i Hercegovine takođe je tri puta zatresao mrežu protiv "žute podmornice", koju je u 32. minutu "načeo" Emerson. Džeko je potom dokusurio domaćina golovima u 65, 79. i 86. minutu, za više nego ubedljivih:

VILJAREAL - ROMA 0:4 (0:1)


U kakvom je Džeko ritmu ne pokazuje samo zbir od njegovih 28 golova ove sezone, već i podatak da je bio strelac na poslednjih šest mečeva i da je od 19. januara postigao devet pogodaka!