Vladimir Sukdolak,mondo.rs

Božinov i Partizan - KRAJ!

Saradnja Valerija Božinova i Partizana okončana je u petak. Napadač oprostio sve dugove... Miroslav Bogosavac uzeo papire i više nije član crno-belih.

78
A- A A+


Valeri Božinov
više nije fudbaler Partizana! Koliko juče proslavio je 31. rođendan u "Zemunelu" sa ostalim igračima i sebi poželeo titulu sa crno-belima...

Budućnost bugarskog napadača u klubu iz Humske dugo je bila neizvesna, iako je vrlo brzo od početka priprema postalo jasno da stručni štab "parnog valjka" ne računa na njega, s obzriom na to nije putovao na drugi deo zimskih priprema, koje je Partizan odradio na Kipru.

Božinov je trenirao u Sloveniji sa ekipom, ali je naredne dve nedelje proveo u individulanom radu u Beogradu.

Uprkos tome što je često u javnosti spominjao da će se priključiti saigračima na "Rajskom ostrvu", uprava i stručni štab ostali su pri stavu da je za napadača i klub najbolja opcija raskid saradnje.

Do sporazumnog raskida ugovora došlo je u petak, poslednjeg dana prelaznog roka u Srbiji i Božinov je od danas slobodan igrač, a Partizan rasterećen prilično velike plate za Bugarina. Božinov je u Partizanu imao godišnja primanja od 240.000 evra, a crno-belima je oprostio sva dugovanja.

U Partizan je stigao juna 2015. godine, odigrao je 87 utakmica i postigao 34 gola.

Partizan je u jednom danu ostao bez dvojice igrača. Ni Miroslav Bogosavac više nije član "parnog valjka". Levi bek je uzeo papire i u toku dana bi trebalo da potpiše ugovor sa Čukaričkim.

Povezano

Sve vesti