Nikolić razgovarao s Vučićem, pričali 15 minuta

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je danas oko 15 časova razgovarao s premijerom Aleksandrom Vučićem.

45
A- A A+

"Tačno je, razgovarao sam sa Aleksandrom, ali ne mogu da otkrivam detalje", rekao je Nikolić u izjavi za "Kurir" koji navodi da je taj telefonski razgovor trajao oko 15 minuta.

Detalji razgovora za sada nisu poznati.

Nikolić je danas rekao novinarima da budu malo strpljivi, a kako "Kurir" navodi, obećao je Vučiću da se neće izjašnjavati dok ne prođe sednica Glavnog Odbora SNSna kojoj bi Vučić trebalo da se obrati članovima stranke.

Premijer Srbije rekao je danas da je uvek spreman za saradnju s aktuelnim Nikolićem, kako pre tako i posle izbora.

Vučić: Bez ružne reči o Nikoliću, uvek za saradnju


Upitan da li je od Nikolića dobio pismo sa određenim zahtevima, Vučić je rekao da ne želi da komentariše dnevnopolitička pitanja.

"Pogotovo ne želim da se bavim tračevima, poluistinama, čak ni istinama, o temama koje se ne tiču ove države već političkih partija", rekao je premijer i dodao da se od njega uvek mogu čuti "samo dobre i pristojne reči o predsedniku, šta god on bilo kada uradio".

Glavni odbor SNS: Rasprava bez Vučića

"Očigledno je pred SNS-om veliki izazov i težak posao, mnogo problema, i kao da se ceo svet sručio na našu glavu i kao da je svima važno samo da mi izgubimo, što je vrlo moguće u ovom trenutku, ali borićemo se da pobedimo, i biće veoma važno da u tome i uspemo", rekao je Vučić.

Nikolić danas: Sačekajte još malo


Mediji su u utorak javili da je Nikolić odlučio da bude nezavisni kandidat za novi mandat na Andrićevom vencu, iako je nešto ranje Vučić dobio podršku svih odbora SNS da uđe u trku za predsednika Srbije.

Sve vesti