Vučić kolegama: Ne dirajte Tomu!

Autor:

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, koji je danas prihvatio da se kandiduje za predsednika Srbije, poručio je svojim stranačkim kolegama da ne želi da čuje nijednu ružnu reč o Tomislavu Nikoliću.

27
A- A A+

"Ne želim da čujem nijednu ružnu reč o njemu i ja je nikad neću izgovoriti. Bio sam spreman, danas sam spreman i uvek sam spreman da zajedno radim s Tomislavom Nikolićem i kod mene ta želja neće nikada da prestane. Sve ostalo nije do mene, ali sam negde siguran da postoji razlika između nas i njih, ali mislim da to razume i Tomislav", istakao je Aleksandar Vučić.

Nikolić: Kandidovaću se ako se ne dogovorimo!

On je ostalim udruženim kandidatima "sve već rekao činjenicom da se kandiduje".

Vučić je na sednici Glavnog odbora SNS, na kojoj je predložen za predsedničkog kandidata, rekao da je i danas i uvek spreman da sarađuje sa Nikolićem, poštujući njegovo pravo da "radi šta želi".

Vučić je istakao "veliku ulogu" koju je Nikolić igrao za SNS i za Srbiju, naveo da ne želi od naprednjaka da čuje nijednu ružnu reč o njemu, te istakao da je ni sam nikada neće izgovoriti.

Vučić: Hteli su moju glavu, ali ne plašim se!

On je ocenio da želja za saradnju s Nikolićem kod njega nikada neće prestati, nakon čega se čuo veliki aplauz u sali Centra "Sava".

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE:

Sve vesti