PornHub širi zarazu, bukvalno!

Autor:

PornHub aplikacije šire viruse u svim delovima sveta, potvrđuju strani IT mediji!

4
A- A A+
PornHub for Android Foto: MONDO PornHub for Android

Ako gledate porniće na svom mobilnom, ovo je JEDINA PornHub aplikacija koju bi trebalo da koristite - sve ostale su lažne, prepune virusa, SMS reklama koje vam mogu uzeti pare i ko zna kakvog sve malware-a, koji se preko telefona širi na vaše ostale uređaje u kući!

Pornići: Novi trendovi, omiljene tete, pogledajte!

A za zaljubljene: Besplatni PREMIJUM pornići!

The Next Web, IT Portal, tvrdi da se PornHub virusi šire internetom i Android uređajima poput polnih bolesti. Ako oni tako kažu… i to zahvaljujući nelegalnim aplikacijama koje hakeri i maliciozni korisnici upotrebljavaju za širenje svojih virusa i iznudu novca ili uzimanje istog na prevaru (ovde je jedan klasičan primer toga).

Avast, ESET i drugi antivirus softveri za telefone i računare prepoznali su lažne Android PornHub aplikacije i označili ih visoko rizičnom kategorijom u svojim poslednjim izveštajima, kad je bezbednost korisnika u pitanju.

Hakovan najpoznatiji porno sajt

Problem je što se većina lažnih aplikacija opušteno „baškari“ u zvaničnoj Google Play Android prodavnici aplikacija, ali ponavljamo - samo aplikacija s linka na početku je prava! Ne preuzimajte nijednu i drugu i čak i tako - pamet u glavu i pazite šta radite!

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitter i Instagram mreži.

Sve vesti