• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje Šopen fest

Izvor Tanjug

Humanitarnim koncertom mladih pijanista Viktora Radića, Sare Skopljak i Vedrana Janjanina u Skupštini grada Beograda, u utorak počinje Beogradski Šopen fest.

Beograd ce šesti put slaviti ime najveceg romanticarskog kompozitora, "pesnika klavira" - Frederika Šopena u razlicitim salama sve do 25. februara.

Povezane vesti

Pijanisticki resital imace Dmitrij Šiškin (Rusija), laureat Medunarodnog takmicenja "Frederik Šopen" (Varšava, 2015) i jedna od najznacajnijih srpskih pijanistkinja Rita Kinka.

Program ce obuhvatiti i muzicku radionicu i koncert "Romantizam za najmlade", "Malu školu bontona: Kako se slusa Šopen", radionicu "Muzika i osecajnost", druženje sa Šiškinom.

Beogradski Šopen fest jedinstveni je dogadaj u Srbiji i regionu posvecen pijanizmu, sagledavajuci ga kao vrhunsku umetnost sa stanovišta teorije, edukacije i koncertne prakse.

Festival od 2012. godine, u okviru februarskog i oktobarskog ciklusa, okuplja renomirane pijaniste, klavirske pedagoge, predavace, mlade talente iz Srbije i inostranstva.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE