Zrenjanin: Oprez, haraju lažni radnici Vodovoda!

Autor:

U Zrenjaninu su se pojavile nepoznate osobe koje se lažno predstavljaju kao radnici "Vodovoda i kanalizacije" i nude uslugu provere unutrašnjih instalacija, upozoravaju iz tog preduzeća.

0
A- A A+

"Dobili smo više poziva građana iz Mužljanske kolonije sa pitanjem da li su u obavezi da prime naše radnike koji u popodnevnim satima proveravaju unutrašnje instalacije i zašto moraju da plate te usluge, a bilo je i sumnji da im je otuđena i imovina prilikom pregleda instalacija", naveli su iz "Vodovoda i kanalizacije" u Zrenjaninu.

PAŽNJA! Lažni komunalci traže novac


Zrenjaninski "Vodovod i kanalizacija" obavestio je korisnike da ne sprovodi akciju provere unutrašnjih vodovodnih instalacija i da nije reč o njegovim radnicima, te da je reč o lažnom predstavljanju nepoznatih osoba.

Lažni majstori haraju Beogradom i Novim Sadom

"Pozivamo građane da te osobe ne primaju u svoje kuće i da, ukoliko te osobe stupe u kontakt sa njima i predstave se kao radnici našeg preduzeća i ponude im usluge, o tome obaveste MUP", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da njihovi radnici ne dolaze kod korisnika bez poziva, a da kada izlaze na teren to čine u službenim vozilima i radnim uniformama sa jasnim obeležjima JKP "Vodovod i kanalizacija" Zrenjanin.

Uhapšeni lažni "službenici Vlade Srbije"

Povezano

Sve vesti