Okačite srpsku zastavu na svoj Facebook profil

Autor:

Facebook je ubacio 200 zastava u svoje okvire, pa sada možete i njih da iskoristite na vašim profilnim slikama, u bilo kom momentu.

Okačite srpsku zastavu na svoj Facebook profil Foto: Mondo portal

Sada možete ukrasiti vašu profilnu fotku na "fejsu" sa zastavom vaše zemlje, bez nekog posebnog povoda ili cilja.

Pređite na Facebook Lite, vreme je!

Facebook već neko vreme koristi okvire i filtere slika, a u decembru je počeo da dozvoljava svima da okače svoje okvire ako zadovoljavaju kvalitativne uslove. Ovo ažuriranje dodaje 200 zastava u kreator okvira.

Da ih isprobate idite na facebook.com/profilepicframes ako koristite kompjuter ili kucnite na vašu profilnu sliku i izaberite Add frame ako koristite smartfon i potražite zastavu.

Profilne zastave su deo Cukerbergovog plana da Facebook postane platforma za ujedinjenu globalnu zajednicu, mada postoji rizik da dođe do razdora među nekim nacionalnostima.

Naravno nada je da to neće biti tako. Za razliku od dosadašnjih velikih filtera za komemoraciju događaja, ove zastave su male i stoje u gornjem levom uglu vaše slike, samo kao identifikacija a ne kao politička poruka.

Zaključajte Facebook profil zbog ovog programa!

Njihova osnovna svrha je da znate odakle je osoba sa kojom razgovarate, pogotovo ako je neka tema sa puno stranaca, te često možete dobiti kontekst za neke od njihovih stavova. Te zastave će sigurno ponekad pojačati rasprave ali takođe mogu poslužiti kao simboli ujedinjavanja kada se mnogo ljudi sa raznih strana složi oko nečega, što im je i krajnji cilj.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitteri Instagram mreži.

Sve vesti