Instagram - podelite više slika odjednom

Autor:

Instagram je, nakon testiranja, uveo novu opciju za deljenje do 10 slika odjednom.

Nakon nedavne najave, Instagram sada zvanično uvodi novu veliku promenu na svoju platformu: možete da delite više slika i snimaka u jednom postu.

Ova opcija je oglašivačima bila dugo dostupna, a sada je svima omogućeno da je koriste. Da pristupite ovoj opciji samo stisnite novu ikonicu koja se pojavila u donjem desnom uglu i izaberite do 10 slika ili video snimaka među njima. Možete i dugim pritiskom da promenite redosled kako se pojavljuju.

Vaši prijatelji će tada moći da listate kroz listu slika sa jedne strane na drugu. Vaše grupisane slike će se pojaviti na glavnoj strani aplikacije kao i sve ostale, ali će ispod slike imati seriju tačkica, koje su indikacija da ima više slika u tom postu i koje možete listati.

Seksi zvezda oborila Instagram rekord (FOTO)

Ovo je odlična stvar kada želite podeliti više slika sa jednog mesta, na primer, a ne želite da spamujete stranicu drugim ljudima. Ovako to možete da uradite na diskretniji način a 10 slika je sasvim dovoljno da se isprati svaki događaj koji želite da podelite.

Izvor: Josh Constine

Naravno možete koristiti i softver poput Instagam-ove Layout aplikacije da napravite kolaž, ali to smanjuje slike u malene kvadratiće, i ponekad nije dovoljno, a sa ovom novom opcijom možete okačiti slike u punom sjaju prenose iz TNW.

Čekamo vaše komentare ispod vesti i na Facebook, Twitteri Instagram mreži.

Sve vesti