mondo.rs

SEKS SKANDAL: Evo zašto nije dobio aplauz!(VIDEO)

Autor:

Glumac nagrađen Oskarom za najbolju mušku ulogu umešan u seksualno zlostavljanje?

Kejsi Aflek je mlađi brat Bena Afleka, koji je upravo osvojio Oskara za glavnu mušku ulogu u filmu "Manchester by the sea". Međutim, osim skandala sa pogrešnim filmom i "sahranom" žive žene, dodelu je obeležio i njegov seks skandal koji je ponovo "isplivao".

Znate li ko je baka koja je na dodeli Oskara dobila stojeću ovaciju?

je prvu ulogu dobio 1995. u filmu "To die for" sa Hoakinom Finiksom. Igrao je i u filmu koji je bratu i Metu Dejmonu doneo Oskara ("Dobri Vil Hanting"), "U potrazi za Ejmi", "Gone baby gone"… Godine 2007, prvi put je nominovan za Oskara, za sporednu ulogu u filmu "Kukavičko ubistvo Džesija Džejmsa".

U međuvremenu se oženio Finiksovom sestrom Samer, sa kojom ima sinove Indijanu i Atikusa.

Godine 2010, sa Finiksom je snimao komični dokumentarac "I'm not there", i više saradnica na tom filmu ga je optužilo za seksualno uznemiravanje.

Ko je kriv za skandal na dodeli Oskara?

Producentkinja Amanda Vajt tužila ga je za dva miliona dolara i u tužbi navela da je naterao jednog muzičara da joj pokaže penis, pogrdno govorio o njenoj starosti i plodnosti, i na prevaru je izbacio iz hotelske sobe kako bi morala da spava sa njim u njegovoj.

Najbizarnija scena sa dodele Oskara (VIDEO)

Snimateljka Magdalena Gorka tražila je 2,5 miliona dolara, i navela da se Aflek "mrtav pijan" uvukao u njen krevet usred noći, mazio je i ljubio dok je spavala, obučen samo u donji veš. Glumac je inače imao problema sa alkoholom, ali je od 2013. potpuno trezan.

Oba slučaja rešena su vansudskim nagodbama čiji su detalji ostali u tajnosti, ali dok jedni brane Afleka, drugi stoje iza njegovih žrtava i odbijaju da sarađuju sa glumcem ili mu ukažu počast.

Među njima je i oskarovka Bri Larson koja je bila na bini kada je Aflek osvojio Oskara, i nije mu aplaudirala. Pogledajte.

Izvor: YouTube

Povezano

Sve vesti