SPEKTAKL: Priča koja je promenila Rusiju! (VIDEO)

Autor:

Pogledajte "ludilo" od filma!

19
A- A A+

Film "Viking" reditelja i scenariste Andreja Kravčuka stiže u martu kod nas!

Radnja je smeštena u svet nestvarne i veličanstvene prirode, gde je čovek bio slab i održavao se u životu obožavajući prirodu. Surovi fjordovi i ledena mora razvila su u starosedeocima želju da budu dostojni ovog sveta. Iz Srednjeg veka dolazi nam priča koja je promenila Rusiju zauvek!

Ovako izgleda srpsko-ruska ljubav (FOTO)

Krajem desetog veka, nakon smrti vladara kijevske Rusije, mladi knez je prognan. Okuplja vojsku nadajući se da će osvojiti Novgorod, ali na tom putu stoje mu vizantijske snage.

Uloge tumače Danila Kozlovski, Svetlana Kočenkova, Maksim Sukhanov, Igor Petrenko, Vladimir Jepifantsev, Andrej Smolijakov, Kiril Pletnev, Aleksandra Bortič.

"Naš film je priča o princu koji je stvorio rusku državu. Njegovi preci su došli iz Skandinavije. Mi govorimo o našim korenima, o onima koji su uspeli da ujedine narode i stvore su novu zemlju. U njihovim venama tekla je ne samo krv Slovena, već i Vikinga. Mi želimo da napravimo zabavan i spektakularan film zasnovan na ozbiljnoj ljudskoj drami, želimo da ispričamo priču o rođenju ljudske duše. I rođenju jedne države," rekao je reditelj.

Premijera filma biće širom Srbije 23. marta, pogledajte trejler!

Izvor: YouTube

Sve vesti