Bivši poslanici Dosta je bilo podržavaju Jankovića

Autor:

Troje poslanika, koji su nedavno napustili pokret "Dosta je bilo", najavili su osnivanje udruženja "Građanska platforma" i podršku Saši Jankoviću na predstojećim predsedničkim izborima.

91
A- A A+

Aleksandra Čabraja, Jovan Jovanović i Sonja Pavlović, koji su nedavno napustili poslanički klub "Dosta je bilo" i taj pokret, sada osnivaju udruženje "Građanska platforma".

Kako su saopštili, na predstojećim izborima podržaće kandidaturu Saše Jankovića.

Raskol u Dosta je bilo

Oni su, kako navode, u Inicijativnom odboru udruženja u osnivanju "Građanska platforma" koji, kako su saopštili, čini znatan broj nekadašnjih koordinatora, odbornika i istaknutih članova "Dosta je bilo".

Čabraja, Jovanović i Pavlović pozvali su "sve one kojima je cilj stvaranja pristojne države podjednako važan kao i sredstva kojima taj cilj treba da se ostvari, da podrže "Građansku platformu" i aktivno se uključe u izbornu kampanju Jankovića".

Pokret "Dosta je bilo", podsetimo, nedavno je pozvao opoziciju da se ujedini oko jednog predsedničkog kandidata na izborima. Ako dogovora ne bude - DJB će, kako su najavili, imati svog kandidata za predsednika Srbije.

Dosta je bilo: Jedan kandidat ili i naš kandidat!

Povezano

Sve vesti