EKSKLUZIVNO: Prvi poslušajte novu Viklerovu pesmu!

Autor:

Samo na portalu MONDO, nova pesma Đorđa Miljenovića!

13
A- A A+
Skaj Vikler Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Skaj Vikler

Nakon "Prelepe katastrofe" stiže i drugi singl Đorđa Miljenovića, poznatijeg kao Sky Wikluh, pod nazivom "Nisam dobro".

"Svi koji su u prethodnih nekoliko meseci imali priliku da prisustvuju nastupima Đorđa Miljenovića i njegovog benda, znaju da je publika u Srbiji, ali i regionu, već dugo čekala ovako nešto!", navode izdavači iz Mascom Recordsa.

Član benda Bad Copy, okrenuo je potpuno novi list i ponovo potvrdio status jednog od najtalentovanijih muzičara svoje generacije na našim prostorima. Bend koji predvodi Đorđe čine: Lav Bratuša - bubnjevi (Darkwood dub), ​Milan Mika Aćimović -klavijature, vokali, daire (Sopot, Vasil Hadzimanov Band), Milorad Matić - b​as, vokali (SUNSHINE, Nekontrola), ​Đorđe Todorović - ​g​itara, ​Janko Mostarlić - ​g​itara (Kanda kodža i Nebojša) i ​Marko Milošević - ​s​empler (Mkdsl). Muziku koju izvode preporučuju svima koji vole dobar rock'n'roll i bluz zvuk, ali i onima koji već dugo pažljivo prate Đorđevu karijeru.

Ovaj singl predstavlja najavu dva albuma "Amovi" i "Sam pao, sam se ubio" koji će ovog aprila biti objavljeni u izdanju Mascom Recordsa. Đorđe će sa publikom uskoro podeliti i spisak pesama za ova dva izdanja, koja od danas možete poručiti u pretprodaji.

Bad Copy za MONDO: Zabranite baletanke!

Sve informacije o nastupima, novim albumima i budućim projektima možete pronaći na oficijalnoj Facebook stranici Đorđa Miljenovića, kao i na njegovom YouTube kanalu.

Podsećamo da će beogradska publika imati priliku da već sutra, 3. marta, čuje Đorđa, koji će sa svojim bendom nastupiti u okviru Vračar Rocks festivala. Početak nastupa je zakazan za 20 časova uz podršku bendova Herz i The Cockblockers.

Poslušajte pesmu!

Izvor: YouTube

Tagovi:

Povezano

Sve vesti