Hrvati zahtevali srpsku pevačicu!

Autor:

I naručivali Brenine pesme...

10
A- A A+

Pevačica Katarina Grujić oduševila je studente iz Hrvatske koji su došli u posetu Beogradu,jer je njihova želja bila da im ona peva na privatnoj žurki nakon razgledanja prestonice.

S obzirom na to da su je angažovali još pre nekoliko nedelja, 500 studenata iz Zagreba uglas je s pevačicom pevalo njene pesme, ali su joj tražili i da izvodi hitove njenih koleginica.

"Hrvatski studenti su nakon obilaska naše prestonice i svih znamenitosti Beograda otišli pravo na splav gde im je, po njihovoj želji, pevala Kaća. Njen nastup je bio ugovoren pre nekoliko nedelja, a parti zatvorenog tipa. Katarina se nije dugo razmišljala o ponudi, već je pristala da uveseljava Hrvate", rekao je izvor za "Alo".

"Tatica će morati da pomogne" (VIDEO)

"Oni su uglas pevali Kaćine pesme 'Lutka', 'Greška', 'Jedno đubre obično' i 'Drugovi'. Osim što su znali sve njene pesme napamet, oni su od pevačice tražili da im peva Brenine pesme. Posebno one starije poput 'Mače moje', 'Hajde da se volimo', 'Vruće pantalone'... Grujićeva je otišla kući punih džepova", završio je izvor.

Katarina je potvrdila da je nastupila ovom prilikom i istakla da joj je "čast što su baš nju zvali da im bude domaćin".

Povezano

Sve vesti