Ivica Kralj: Vučić je pravi izbor (FOTO, VIDEO)

Autor:

Na mitingu Aleksandra Vučića u Mladenovcu pojavio se večeras nekadašnji golman fudbalske reprezentacije Ivica Kralj koji je dao nedvosmislenu podršku tom predsedničkom kandidatu.

203
A- A A+


Kralja su voditelji najavili kao "čoveka koji zna kako se brani čast domovine", a on je okupljenima poručio:

"Veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam s vama da damo podršku kandidatu Aleksandru Vučiću. Kao sportista sam se uvek trudio da dam sve od sebe da što bolje predstavljam kako reprezentaciju, tako i svoj klub. Naravno, uvek je bilo i padova, ali pobede su bile one koje su dominirale....Ali uvek sam se vodio onom rečenicom, ako imaš cilj - naćićeš i put. Tu sam prepoznao i sadašnjeg premijera koji je pokazao mnogo puta do sada da ima cilj, a to je Evropska unija, evropske vrednosti, sloboda govora, a da ima put takođe je pokazao u više navrata u prethodnih par godina i zato mislim da je on prava ličnost koja treba da vodi Srbiju u narednim godinama", poručio je Kralj, koji je bio i golman "Partizana".

Podrška Vučiću: Leontina, Gurović... - "iz srca"


"Sigurno da se bolje snalazim na terenu nego za binom", rekao je Kralj i dodao: "ne bavim se politikom, nisam član političke partije ali sam ubeđen da je Aleksandar Vučić prava ličnost i da će predstavljati građane Srbije bez obzira na versku, nacionalnu i političku pripadnost. I u to ime, živela Srbija", zaključio je Kralj. Pogledajte snimak mitinga:

On, inače, nije prva sportska zvezda koja se na ovaj način uključuje u kampanju na izborima u Srbiji.

To su prethodno učinili i Milan Gurović, Zoran Jovanović, a na prethodnim izborima to su uradili i automobilista Dušan Borković i teniski trener Bogdan Obradović.

Uz SNS sportisti, pevači...

I u "suprotnom taboru" ima sportskih zvezda:

Duda Ivković: Da se ne stidimo našeg predsednika

Povezano

Sve vesti