Viktorija Bekam ima važnu poruku za mame

Autor:

Viktrorija Bekam ima uspešnu dizajnersku karijeru, ali je pored toga i majka četvoro dece, a evo šta kaže o balansu između posla i porodice.

1
A- A A+

Viktrorija kaže da se ne kaje što je ostavljala svoju decu da bi letela po svetu i gradila modnu imperiju jer time "inspiriše svoju decu na pravi način".

Ona dodaje da zaposlene majke nikada ne bi trebalo da osećaju krivicu zbog toga što pažnju, pored porodice, posvećuju i poslu.

"Zaposlene mame nikada ne treba da osećaju krivicu, već da budu ponosne na sebe. Vi inspirišete svoju decu n a pravi način, time što ste jaka žena koja ima svoj posao", rekla je Bekamova.

Viktorija kaže da su ona i Dejvid svojim radom omogući deci da budu privilegovani, da uživaju u nekim stvarima koja su prosečnoj deci potpuno nepoznata.

"Ohrabrujem ih da što više putuju. Oni su veoma srećni što imaju tu mogućnost. Takođe, znaju to da cene, znaju da su srećni zbog tih mougćnosti. Oni su u neverovatnoj poziciji i jako je važno da vide što više tog au svetu", kaže ova majka četvoro dece.

Povezano

Sve vesti