Najudobnije patike za trening u 2017. godini

Autor:

Pogledajte novi model Reebok CrossFit Nano 7 patika!

Najudobnije patike za trening u 2017. godini Foto: Promo/Reebok

/Promo tekst/

Reebok je predstavio Reebok CrossFit Nano 7 patiku, poštujući nasleđe koje ima kao jedan od vodećih brendova obuće u CrossFit zajednici.

Foto: Promo/Reebok

Reebok nastavlja da razvija Nano franšizu, pa tako najbolja trening patika dobija preciznu rafiniranost siluete koja pomaže da patika odgovara svakom sportisti.

Foto: Promo/Reebok

Kreirana kao vrhunska patika za trening, Nano 7 pružan lagan osećaj na nogama svima koji praktikuju intenzivan trening. Zahvaljujući NANOWEAVE tehnologiji ovo su do sada najudobnije, najistrajnije patike koje omogućavaju stopalu da "diše".

Foto: Promo/Reebok

Dodatna karakteristika je i Powerlaunch toebox, koji predstavlja jaku osnovu za povećanu snagu i prianjanje, dok Reinforced heel clips nudi stabilnoststopala za svaki pokret tokom treninga.

Izvor: YouTube

Prvi put u istoriji Nano franšize, fitnes fanovima su najnovije Nano patike za trening dostupne već početkom godine, tako da će moći da iskoriste sve prednosti unapređenog dizajna i prianjanja dok se takmiče na Reebok CrossFit Games Open 2017. Zahvaljujući Nano 7 modelu, fitnes entuzijasti će učiniti da se tokom treninga svaka nanosekunda u 2017 godini računa.

Foto: Promo/Reebok

"Reebok je uvek težio tome da stvara najbolje proizvode za CrossFit i širu fitnes zajednicu. Kontinuirano razvijamo i proizvodimo mnogobrojne trening franšize. Naš krajnji cilj je da osnažimo zajednicu da iskoristi svoj potencijal", izjavio je Judson Vancor, globalni direktor proizvoda u Reebok-u.

Kao i sve prethodne verzije, Nano 7 patike imaju različita unapređenja, koja pored NANOWEAVE, podrazumevaju:

  • Refined structural fit - jaka osnova koja pomaže u povećanju snage

  • Prošireni RopePro - omogućava istrajnost i zaštitu, smeštena na središnjem delu sa superprianjajućim materijalom obloženim gumom

  • Dodatna udobnost i ublažavanje kontakta sa podlogom - omogućava bolje kretanje tokom vežbi koje podrazumevaju trčanje i naskok na kutiju

Foto: Promo/Reebok

Vancor dodaje: "Želimo da osiguramo poziciju Reebok-a kao najboljeg trening brenda, jačajući naše veze sa CrossFit sportistima i modelom koji je postao neizostavni deo svakog treninga".

Za više informacija o Reebok CrossFit Nano 7 modelu, prodajnim objektima i tehnologiji posetite reebok.rs

Sve vesti