Les Mills Live - fitnes festival u Novom Sadu

Autor:

Kao deo velike globalne Les Mills turneje, fitnes festival biće održan 1. aprila u Novom Sadu, u sportskom centru Spens. Učešće je besplatno, potrebno je samo da se prijavite.

0
A- A A+

Jedan od najatraktivnijih fitnes festivala - Les Mills Live posle Londona, Pariza, Amsterdama, Šangaja, Toronta, Tokija i drugih svetskih metropola stiže i u Novi Sad!

Kao deo velike globalne Les Mills turneje, fitnes festival biće održan 1. aprila 2017. godine u Novom Sadu, u sportskom centru Spens (Sutjeska 2), pod pokroviteljstvom brenda Reebok i kompanije iFIT.

Učešće na Les Mills Live je besplatno, zainteresovani treba samo da se prijave preko zvaničnog sajta Les Mills Srbija & BIH www.lesmills.rs

Les Mills Live Serbia je jednodnevni festival koji će ljubiteljima fitnesa, vežbačima i instruktorima pružiti priliku da osete potpuno novu dimenziju i energiju treniranja. Vrhunski prezenteri, fantastična rasveta, odlični zvučni efekti samo su neki od faktora koji će doprineti tome da se o ovome događaju još dugo priča.

Za kvalitetne treninge biće zaduženi prezenteri najveće svetske fitnes zajednice koji će doprineti atmosferi i motivaciji učesnika.

Uz fitnes idu i modni trendovi, pa će najkreativnija osoba koja podeli svoju "Ja idem na Live" fotografiju, biti nagrađena vrednosnim vaučerom za kupovinu Reebok Les Mills opreme na iFIT online shopu.

Ako želite da volontirate na Les Mills Live Serbia, znajte da je konkurs otvoren do 22. marta.

Satnica treninga LES MILLS LIVE SERBIA:

13:30 - Svečano otvaranje Les Mills Live Serbia 2017

14:00 - Body Attack

15:15 - Body Balance

16:30 - Grit

17:15 - Body Jam

18:30 - Body Combat

Tagovi:

Povezano

Sve vesti