PAKLENI trejler! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Pogledajte novi trejler "Paklenih ulica 8"

4
A- A A+

Posle "Paklenih ulica 7" iz 2015, jednog od filmova koji su najbrže u istoriji zaradili milijardu dolara na svetskim blagajnama i šestog po redu najvećeg svetskog filma svih vremna, stiže najnovije poglavlje jedne od najpopularnijih i najdugovečniji filmskih serijala svih vremena: "PAKLENE ULICE 8".Sad kad su Dom i Leti na medenom mesecu, Brajan i Mia se povukli iz igre, a ostatak ekipe oslobođen svih optužbi, ovaj tim koji večito putuje po svetu počeo je da vodi nešto nalik normalnom životu. Ali kad misteriozna žena (oskarovka Šarliz Teron) zavede Doma u svet kriminala iz kog izgleda da ne može da pobegne i kad izda one najbliže njemu, ekipa će se susresti s najtežim izazovom koji će ih dovesti pred test kakav nikad pre nisu imali.

Izvor: YouTubeOd obala Kube i ulica Njujorka, preko ledenih ravnica kod Barencovog mora, naša elitna jedinica će preći ceo svet ne bi li sprečila anarhistu da pokrene haos na svetskoj sceni... i vratila kući čoveka koji je od njih napravio porodicu.

U filmu "Paklene ulice 8", Vinu Dizelu se pridružuju zvezde iz prethodnih delova uključujući Dvejna Džonsona, Džejsona Stetama, Mišel Rodrigez, Tajrisa Gibsona, Krisa Ludakrisa Bridžisa, Natali Emanuel, Elsu Pataki i Kurta Rasela.

Pored Teronove,u serijalu se prvi put pojavljuju Skot Istvud i oskarovka Helen Miren.

"Paklene ulice" u bioskope stižu 13. aprila 2017.


Sve vesti