HOROSKOP

Ovo su najromantičniji znaci u horoskopu

Pogledajte da li ste među ovim znacima koji spadaju među najromantičnije u horoskopu, ili je to možda neko vama drag?

9
A- A A+

  Bik

Možda ne deluju tako na prvi pogled, ali osobe rođene u znaku Bika obožavaju romantiku! Sve će učiniti da vreme koje provedete sa njima bude prijatno, nežno, za pamćenje... Mirišljave sveće, nežna muzika, prigušeno svetlo, i zabava može da počne. Muškarci Bikovi ženama poklanjaju cveće, pišu pesme, spremaju ukusna jela.

Rak

Rakovi su idealni za vezu ili brak, upravo zbog toga šro su emotivni, i što se ne stide da to pokažu na najromantičniji način. Za njih je romantično čak i upoznavanje sa prijateljima i porodicom osobe koju vole. Uz Raka ne brinite - uvek ćete biti ušuškani i uvek će vam biti udobno, samo psutite Raka da iskaže svoju romantičnu stranu.

Vaga

Niko nije nežan kao Vaga, to je osoba koja uživa u romantičnoj atmosferi, i smatra da je to čak jedina moguća zabava kada je u pitanju intimni odnos. Vole da im se preiredi romantika, ali i da je sami naprave. I ne brinite ako sami niste romantični - Vage su velike estete tako da sigurni neće skliznuti u kič ili patetiku. Da li smo vam rekli da je muškarac Vaga je jedan od najvećih kavaljera.

Ribe

Ribe su najromantičniji znak Zodijaka. Oni u svemu vide romantiku: u odlasku u bioskop, šetnji gradom, kada zajedno slušaju muziku, čak i kada idu u šoping sa osobom koju vole. Samo se opustite i dozvolite vašoj Ribi da organizuje provod i biće tu svega: mirisnih sveća čiji plamen se savršeno slaže sa bojom latica ruža na stolu, ali i njenom haljinom, ili njegovom košuljom. Pored osoba u znaku Ribe ćete se osećati kao da ste najvažnija osoba na svetu!

Pročitajte i ovo:

OVE žene su živa vatra!

Vodič za udvarače

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.