Koji sam ja meni kralj - čekaju kraljevske nagrade

Autor:

Pratite serijal „Poslednji evropski kraljevi ratnici“ od 15. do 29. marta, svake srede, u 21h na Viasat History kanalu, učestvujte u nagradnom konkursu i osvojite kraljevske nagrade.

Koji sam ja meni kralj - čekaju kraljevske nagrade Foto: mts

Pratite serijal „Poslednji evropski kraljevi ratnici“ od 15. do 29. marta, svake srede, u 21h na Viasat History kanalu, učestvujte u nagradnom konkursu i osvojite kraljevske nagrade.

Viasat History i mts vam spremaju pravi kraljevski tretman! Saznajte kako je to bilo biti pravi kralj u borbama za tron u seriji „Poslednji evropski kraljevi ratnici“ koja je na programu Viasat History kanala (kanal 366 na mts TV) od 15. marta, sredom u 21h, učestvujte u nagradnom konkursu „Koji sam ja meni kralj“ i najkreativnije očekuju kraljevske nagrade.

Sve što treba da uradite jeste da pratite mts Facebook stranicu Tvoj TV svet, odgovorite što kreativnije na zadatu temu i možda ćete baš vi osvojiti lepe nagrade, među kojima i zanimljiv izlet.

Kako do kraljevskih nagrada? Napišite do utorka, 14. marta do 23.59h, u komentarima na mts post odgovor na temu „Koji sam ja meni kralj (ili kraljica)“, i to koristećinajviše četiri reči- Ja sam kralj (kraljica) jer…, i ubedite nas da nagrada pripada baš vama.

Od deset najkreativnijih odgovora, koje ćemo 15. marta postaviti u foto album, nagrade će odneti šest najkreativnijih iz foto albuma koji do 16. marta u 15h budu osvojili najviše pozitivnih reakcija, komentara i deljenja na Tvoj TV svet Facebook stranici. Imena dobitnika će potom biti objavljena na istoj stranici, 16. marta do 17h.

Pravila nagradnog konkursa „Koji sam ja meni kralj“ možete da vidite u delu „Notes“ na Viasat History Facebook stranici.

Izvor: Viasat History.

Fascinantne istinite priče, uzbudljive naracije, od lagodnih životnih priča kraljeva do turobnih života robova i velikih vojnih osvajanja sveta očekuju vas na Viasat History kanalu, koji vam je dostupan na poziciji 366 na mts TV.

Pozivamo vas da pratite Viasat History kanal i Tvoj TV svet Facebook stranicu, učestvujete u nagradnom konkursu i osvojite lepe poklone.

Za više informacija o Viasat History, kao i drugim mts TV kanalima posetite mts sajt

Tagovi:
Sve vesti